Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Iluminare Arhitecturala

pic bg
Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala Iluminare Arhitecturala
Briliant Technologies este un pionier in domeniul solutiilor integrate de iluminat arhitectural, fiind printre primii integratori de astfel de sisteme la nivel international.

Astfel, in baza experientei acumulate si a profesionalismului echipei tehnice, Briliant Technologies ofera sisteme speciale de iluminat, fie pentru interior, fie pentru exterior al caror scop este personalizarea, punerea in evidenta a unei trasaturi arhitecturale si crearea unei atmosfere specifice fiecarui spatiu sau locatie.
 
Echipamentele utilizate sunt de tipul luminilor inteligente, prevazute cu schimbatoare de culoare care, prin intermediul efectelor controlabile, genereaza un ambient, creeaza o referinta si permit o “dinamizare”, in concordanta cu vremurile moderne, caracterizate de o schimbare rapida.
 
Domeniile de aplicabilitate a iluminatului arhitectural sunt practic nelimitate, de la resedinte la hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice, etc.

Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!