Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Lumini si Efecte de Scena

Lumini si Efecte de Scena Divizia Audio-Video din cadrul Briliant Technologies ofera o gama vasta de echipamente destinate in principal in productia de concerte, emisiuni de televiziune, spectacole de teatru, discoteci, cluburi, sali de evenimente,etc.

In functie de aplicatie, destinatie si buget, luminile de scena pot fi conventionale (proiectoare cu lampi tungsten, halogen) sau proiectoare inteligente (unitatea incorporeaza facilitati de control automatizat si (pre)programabil al culorii, intensitatii si miscarii).

Efectele de scena sunt compuse din aparate ce simuleaza diverse fenomene; astfel avem masini de fum, masini de ceata, masini de vant, perdele de fum si ceata, lasere, etc.

In combinatie cu un iluminat corespunzator toate aceste elemente genereaza un tablou vizual cu impact deosebit.
 
In ultimii ani, datorita perfectionari luminilor inteligente si al efectelor de scena, acestea au inceput sa devina o prezenta constanta in hoteluri, mall-uri, magazine, ca o unealta separata de iluminatul "tehnic", pentru dinamizarea si personalizarea locatiei, precum si pentru potentarea unei atmosfere specifice unui anumit mediu.

Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!