Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Sonorizare Ambientala

Sonorizare Ambientala Aproape orice locatie, publica sau civila necesita sisteme de sunet ambiental iar Briliant Technologies ofera o gama larga de sisteme si echipamente de sunet, cu arhitectura distribuita, destinate difuzarii de:
  • Muzica de ambianta
  • Avertizari acustice
  • Anunturi specifice
Domeniul de aplicabilitate al sistemelor de sonorizare ambientala este foarte vast, aceste fiind intalnite la hoteluri, mall-uri, supermarket-uri, cladiri de birouri, restaurante, arene sportive, institutii de invatamant (scoli, licee, campusuri universitare), benzinarii, diverse spatii publice exterioare (parcari, piete publice, parcuri tematice) si nu numai.
 
Ca si structura, sistemele de sonorizare ambientala oferite de Briliant Technologies, pot fi de baza sau avansate, in functie de tip (analog - digital), numarul de zone respectiv semnale independente ce se doresc transmise sau in functie de nivelul de integrare cu sisteme conexe (avertizare incendiu, control acces, CCTV. etc.)

Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!