Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Automatizari Pentru Porti si Usi

Automatizari Pentru Porti si Usi Automatizarile pentru porti si usi sunt solutii destinate atat uzului rezidential cat si celui industrial, acoperind o gama vasta de echipamente si accesorii menite sa usureze manevrarea usilor si a portilor.
 
In functie de tipul de usa sau poarta, sistemele de automatizare se pot imparti in cateva categorii:
  • Sisteme de automatizare batante - care au miscare de rotatie in jurul unei balamale
  • Sisteme de automatizare glisante - acolo unde de obicei spatiul de intrare are o singura poarta
  • Sisteme speciale pentru usi de garaj - care sunt de tip up-and-over sau sectionale
Automatizarile sunt de obicei alimentate cu tensiune de 230V AC si 24Vdc, astfel asigurand datorita voltajului mic o functionare sigura. Totodata, siguranta este sporita prin echiparea sistemelor de automatizare cu lumina de intampinare care comunica utilizatorului stadiul in care se afla miscarea provocata de automatizare si asigura lumina de acces in zonele interioare.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!