Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Bariere Auto

Bariere Auto Barierele auto reprezinta solutia ideala pentru a controla tranzitul vehiculelor in zonele de parcari publice, parcuri auto, intrari in zone private si de blocuri de locuinte, chiar si cand traficul este aglomerat.
 
Barierele sunt compuse dintr-un corp motorizat si un panou de control, protejate de o carcasa cu diverse posibilitati de finisaj, in mod uzual din otel inoxidabil pentru aplicatii in conditii de mediu dificile, cum ar fi zonele de trafic intens sau in apropierea zonelor cu umiditate crecuta (mari, oceane, lacuri, etc.).
 
Motorizarea barierelor poate fi alimentata cu tensiune de 230V AC sau 24Vdc, care asigura performanta si siguranta ridicate, facandu-le ideale pentru automatizarea parcarilor auto publice si private care sunt supuse unui tranzit intens de vehicule in timpul zilei.
 
Pentru solutii rezidentiale, exista multe solutii disponibile, cu unitate de control incorporata, care difera prin lungimea barii de acces si tipul de finisaj cu care este prevazut cabinetul de protectie al corpului motorizat si al unitatii de control, cu scopul de acoperi toate tipurile de intrari, de la cele mai inguste, care necesita o deschidere rapida a berierei pana la cele mai late, care ajung si pana la 8 metri deschidere.
 
Pentru zonele in care sunt prevazute intrari mai late, barierele pot fi montate fata in fata, in sistem master/slave, si pot acoperi intrari foarte late, specifice platformelor industriale sau platformelor de incarcare/descarcare .
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!