Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Sisteme de Parcare cu Plata

Sisteme de Parcare cu Plata Sistemele de parcare cu plata sunt sisteme gandite si destinate pentru parcarile publice sau private, care necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut in parcare.
 
Solutia de ticketing pentru sistemele de taxare a parcarii poate fi de mai multe feluri:
  • Cu tichete (cu coduri de bara sau banda magnetica)
  • Cu jetoane (RFID)
  • Cu carduri (SmartCard, RFID sau magnetice)
Majoritatea sistemelor de plata pentru parcare sunt compuse din:
  • Unitate de intrare - eliberator de tichet sau jeton
  • Unitate de iesire - procesator de tichet sau jeton
  • Casier manual sau automat - validator de tichet sau jeton
Sistemele de taxare a parcarii se integreaza cu restul elementelor ce definesc un sistem complet de management al parcarii, cum ar fi: barierele auto, sistem de contorizare a masinilor, sistem de control acces personal bazat pe carduri, sistem de evacuare in caz de incendiu, sistem de evacuare in caz de intoxicatie cu monoxid de carbon, semnalistica de trafic.
 
Deasemenea, softul de gestionare a parcarilor cu plata gestioneaza toate datele primite de la echipamente si inregistreaza toate evenimentele, afisand in permanenta operatorului statusul fiecarei componente a sistemului si permitandu-i sa actioneze asupra sa, in cazul in care are drepturi.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!