Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Cablare Structurata

Cablare Structurata Briliant Technologies va poate asigura proiectarea, realizarea si intretinerea unei retele de voce si date bazata pe experienta cumulata pe parcursul a 10 ani de realizare a lucrarilor de cablare structurata.

Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare.
Tehnicienii nostri va pot explica si indruma spre o proiectare cat mai eficienta a retelei in functie de necesarul viitor de calculatoare si telefoane al companiei.
Lucrarile de cablare structurata efectuate de catre echipa de tehnicieni ai Briliant Technologies se adreseaza oricarui tip de companie si se bazeaza exclusiv pe necesitatea si bugetul fiecarui beneficiar.

Echipa specializata din cadrul Briliant Technologies Group realizeaza lucrari de cablare structurata pe baza planurilor locatiei beneficiarului si se realizeaza de regula urmatoarele actiuni:
  • proiectare retea si intocmire documentatie in acord cu necesitatile beneficiarului;
  • alegere echipamentelor pasive si active;
  • instalare canal de cablu, montare cablu UTP sau FO;
  • montare prize;
  • montare rack-uri pentru echipamente;
  • instalare patch panel, echipamente active si patch cord;
  • testare cabluri si conectica;
  • receptie lucrare si predare documentatie.
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti in cablare structurata.