Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Interfonie si VideoInterfonie

Interfonie si VideoInterfonie Interfonia reprezinta un sistem primar de protectie si acces pentru birouri, vile sau scari de bloc, in comunicare duplex sau semi-duplex, asigura comunicarea facila cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior.
 
Videointerfonia este utilizata in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica.

Un astfel de echipament va permite sa aflati cine este la usa sau la poarta dumneavoastra, si sa deschideti fara a mai fi nevoie sa iesiti din imobil. Un interfon sau video-interfon ofera un plus de siguranta copiilor sau persoanelor in varsta aflate singure acasa, prin facilitatea de a vedea pe ecran si de a vorbi cu persoana care se afla la usa. Poarta sau usa de acces in firma sau in locuinta dumneavoastra va sta inchisa si se va deschide doar cand dumneavoastra doriti sa permiteti accesul.
 
Caracteristici:
  • comandarea din imobil a incuietorii electrice a usii/portii
  • accesul in imobil pe baza de cartela, cod tastat, tag, cheie
  • comunicatie vocala intre postul de interior si cel de exterior
  • vedere pe timp de noapte pe ecranul video-interfonului
  • structura solida antivandal realizata din metal sau aluminiu
  • iluminarea tastaturii pe timp de noapte
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!