Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Despre Briliant

despre briliant

Briliant Technologies este specialistul care integreaza solutii complete si inteligente pentru managementul diferitelor domenii in care activeaza utilizand echipamente si solutii atat productie proprie cat si de la cei mai buni dezvoltatori de tehnologie la nivel international.

 

Briliant Technologies este expert in transformarea informatiei brute in informatie inteligenta, utila si aplicabila in mediile in care activeaza, prin integrarea inteligenta a mai multor solutii, informatie care arata directiile de urmat si care creeaza premisele evolutiei unei companii.

 

Compania este structurata in prezent pe divizii specializate in diverse domenii de activitate: IT, Comunicatii, Securitate, Audio Video, Management si Control, Automatizari, Solutii Speciale si Servicii. Structurarea activitatii companiei are la baza dorinta de a veni cat mai prompt in intampinarea nevoilor clientilor.

 

Divizia IT este emblema si inima companiei, fiind prezenta pe piata, in pozitie de lider, cu cateva produse software B2B din domeniul Medical, Agrement si Sport, Spa & Leisure si Horeca, si ERP in domenii generale prin intermediul solutiilor Microsoft Dynamics, oferind in acelasi timp solutii de tip SaaS (Software as a Service) pentru domenii ca monitorizarea GPS si Digital Signage sau solutii Outsourcing personalizate. Totodata, aflata in mijlocul celorlalte divizii, divizia IT integreaza si reuneste in produsele sale componentele adiacente aferente sistemelor de control acces, securitate si automatizare, oferind solutii complete pentru toate domeniile vizate.

 

Diviziile de Comunicatii, Securitate si Automatizari intregesc oferta companiei noastre cu solutii si sisteme de cablare structurata si retelistica, telefonie, interfonie si videointerfonie, sisteme de comunicatii IP si nurse call, detectie si alarmare la efractie, supraveghere video, detectie si alarmare la incendiu, control acces, adresare publica, bariere si automatizari pentru usi si porti, sisteme de plata pentru parcari, BMS si sisteme integrate de securitate.

 

Divizia Audio - Video dezvolta toate proiectele destinate dotarii cu sisteme profesioanle audio-video, incluzand sonorizari ambientale si de putere, lumini si efecte de scena, sisteme si retele de digital-signage, solutii de iluminat arhitectural, sisteme de conferinta, videoconferinta si teleprezenta cu aplicatii diverse, de la sali de concerte, stadioane, hoteluri pana la solutii de e-learning 3D sau reconversie profesionala.

 

Divizia Management si Control are rolul de a integra marea parte a sistemelor dezvoltate de restul companiei in vederea oferirii unor solutii complete si inteligente de management al afacerii. In acest context, sistemele oferite se disting prin solutii de pontaj pentru controlul angajatilor, gestionare flux de persoane pentru sistemul medical, bancar sau administratii publice, gestionarea flotelor auto si a echipamentelor prin sisteme de urmarire si raportare prin GPS, managementul parcarilor prin integrarea sistemelor specifice unei parcari, control de rond pentru angajatii din sistemul de paza si unificarea informatiilor vitale in centre de comanda si control pentru domenii ca supravegherea traficului, gestionarea si distributia energiei, centre de securitate, etc.

 

Divizia Solutii Speciale inchide cercul solutiilor integrate de securitate oferite de Briliant Technologies si propune servicii si solutii avansate de detectie si identificare, analiza video si vocala, perimetrare obiective strategice, sisteme de radilocatie si comunicatii speciale adresate in special aplicatiilor din domeniul securitatii aeroportuare, al granitelor si al altor obiective de interes strategic.

Certificari:


Licenta IGPR

Certificare ISO:9001

Autorizatie ISU

Certificat NCAGE - NATO

Microsoft Certified Partner