Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Echipamente Hardware

Echipamente Hardware Briliant Technologies ofera servicii hardware si software, de la planificare, proiectare si implementare, pana la administrare, pregatire personal si asistenta tehnica, pentru o gama larga de arhitecturi si sisteme de tehnica de calcul si echipamente periferice.
Briliant Technologies dispune de un colectiv de ingineri si tehnicieni, capabili de rezolvarea oricarei probleme hardware sau software. In decursul timpului am investit in pregatirea specialistilor nostri, astfel incat Briliant Technologies are o bogata experienta in mentinerea echipamentelor in stare de functionare.
 
Oferta Briliant Technologies in ceea ce priveste echipamentele hardware comercializate include:
Echipamente IT:
  • calculatoare (notebook-uri, desktop-uri, POS-uri, servere dedicate);
  • monitoare (LCD, TouchScreen)
  • componente pentru calculatoare (placi de baza, procesoare, memorii, hard disc-uri, monitoare, placi video, placi de sunet etc.);
  • elemente pentru retele de voce date (placi retea, hub-uri, switch-uri, cablu retea, conectori etc),
  • imprimante (matriciale, inkjet, laser, fidelizare), copiatoare, scanere, surse neintreruptibile,
  • consumabile (tonere, cartuse cerneala, riboane, dischete, carduri, cartele magnetice etc.),
Echipamente fiscale:
  • aparate de marcat electronice fiscale (casa de marcat fiscala, imprimanta fiscala)
  • alte periferice (sertare bani, catare electrice)
  • consumabile aferente (role casa de marcat, etichete coduri de bare, cartuse)

Echipa de ingineri automatisti si electronisti specializati in domeniul computerelor si echipamentelor periferice (copiatoare, scanere, imprimante matriciale, laser si cu jet de cerneala, etc.) opereaza prompt orice interventie de service.
Avand o baza materiala bine pusa la punct (exista stoc permanent la toate tipurile de subansambluri PC - hard disk-uri, placi de baza, placi video, etc.) se poate rezolva prompt orice defectiune. Pentru repararea echipamentelor periferice mentionate mai sus, pot fi furnizate toate piesele de schimb si materialele consumabile (originale) necesare.

Prin intermediul specialistilor nostri putem asigura permanent consultanta necesara proiectarii, executarii si dezvoltarii retelelor de computere LAN (cu sisteme de operare: Microsoft, etc.) si a interconectarii acestora (WAN) inclusiv servicii de instalare, configurare si intretinere software si hardware.