Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Grafica si Web Design

Grafica si Web Design Ce putem face noi concret pentru afacerea Dumneavoastra?
 
Raspunsul este clar: orice tine de modul in care va prezentati compania pe piata! De la crearea unui logo si a unui slogan care sa reprezinte afacerea si compania dumneavoastra, punerea lor in cadrul unor materiale promotionale (carti de vizita, foi cu antet, plicuri etc.) sau a unor produse de prezentare (brosuri, cataloage) si pana la conceperea si realizarea de prezentari multimedia.
 
Nu omitem nici prezenta afacerii in care sunteti implicat in cel mai important mediu de informare actual, Internet-ul.
 
Echipa noastra poate dezvolta pentru compania dumneavoastra site-uri web profesionale si solutii e-commerce "la cheie". Si toate acestea vor avea o identitate comuna, atat din punct de vedere grafic, cat si de continut. In acest fel imaginea companiei pe care o reprezentati va fi una perfect coerenta si solid perceputa.
 
In cazul in care aveti deja cateva sau chiar toate elementele amintite mai sus, dar compania nu este perceputa la intreaga ei valoare, echipa de creatie a Briliant Technologies poate aduce un suflu nou afacerii dumneavoastra.
 
In urma unei analize atente a valorilor, produselor, serviciilor si mesajelor pe care le oferiti, putem sa recreem imaginea companiei pentru a fi mai bine perceputa de catre potentiali clienti si a fi vazuta cu alti ochi de catre partenerii dumneavoastra de afaceri. Activitatea Briliant Technologies acopera o mare parte a aplicatiilor web:
  • design si redesign pagini web;
  • optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
  • mentenanta pagini web.
Realizarile noastre includ:
  • site-uri de prezentare;
  • site-uri corporate;
  • cataloage de produse;
  • conceptie grafica si publicitara;
  • identitate vizuala.

Succesul dumneavoastra este si succesul nostru!