Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Software as a Service

Software as a Service

FleetMaster este o aplicatie revolutionara, fiind de fapt primul Centru Integrat de Comanda si Control al Flotelor Auto - o solutie 100% B2B (business to business).

FleetMaster inglobeaza cele mai noi tehnologii din acest moment - Spatial Data Flight Technology / Silverlight / 4G / Interactive Data Recovery / High Accuracy Data Display - si utilizeaza servere de ultima generatie, de sute de ori mai puternice decat standardul existent asigurand un nivel de precizie de ordinul miimilor unitatilor de masura analizate.

FleetMaster schimba din temelii conceptiile sistemelor actuale de monitorizare flote prin GPS, avand integrat un algoritm brevetat de stabilire si prezentare a diagnosticului flotei in timp real. Marimile cu care opereaza sistemul sunt de ordinul mililitrilor in cazul masurarii combustibilului, kilogramelor in cazul masurarii greutatilor pe ax sau metrilor in cazul masurarii distantelor.

Sintetizarea si extragerea informatiilor se face intr-un mod revolutionar, nemaintalnit pana acum, fapt ce permite accesarea si prezentarea oricarei informatii sau raport, din miliarde de date, la nivel de secunda!

La baza acestui diagnostic stau analize complexe, cu prezentare grafica interpolata de exceptie, utilizand afisari inteligente, la o viteza de pana la 1000 ori mai mare decat aplicatiile actuale (in cateva secunde se vizualizeaza activitatea intregii flote, formata chiar si din mii de masini, simultan, pe perioade de luni sau ani, cu evidentiere grafica clara a masinilor vinovate de anumite abateri).

FleetMaster inglobeaza 3 pachete de baza:

  • FleetMaster Standard
  • FleetMaster Business
  • FleetMaster Enterprise

prin care asigura solutii complete pentru toate tipurile de flote auto existente pe piata.

Pentru mai multe informatii despre FleetMaster va rugam vizitati siteul: www.fleetmaster.ro