Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Software ERP

Software ERP

Microsoft Dynamics NAV - Navision

Briliant Technologies Group proiecteaza si implementeaza solutii informatice destinate planificarii resurselor intreprinderii (ERP). Aceste proiecte de implementare ERP au la baza produsul Microsoft Dynamics NAV - Navision, care asigura conectarea la o singura aplicatie a tuturor activitatilor unei companii.

De asemenea Briliant Technologies Group ofera si servicii de suport postimplementare pentru proiectele de implementare Microsoft Dynamics NAV - Navision finalizate.

Microsoft Dynamics NAV este un software de gestiune integrat, destinat intreprinderilor mici si mijlocii, ce ofera o solutie de management al afacerii puternica, eficienta din punct de vedere al costurilor si flexibila. Este un produs care se va integra rapid in procesele companiei Dumneavoastra, cu un grad inalt de personalizare, ce se va adapta imediat la tiparul unic al afacerii dumneavoastra. Microsoft Dynamics NAV va pune la dispozitie Dvs. si angajatilor Dvs. functionalitati relevante pentru sectorul de piata pe care actionati, concepute sa raspunda chiar si celor mai specializate verticale si organizatii.

Cu Microsoft Dynamics NAV puteti adauga cu usurinta functionalitati, dezvoltari proprii, fiind un produs caracterizat de un inalt grad de adaptabilitate la cerintele clientului si simplitate de utilizare.

Domeniile acoperite de Microsoft Dynamics NAV sunt:

  • Bussiness Intelligence
  • Vanzari si Marketing
  • Distributie si Depozit
  • Productie
  • Service Management
  • Management Financiar
  • Integrarea cu sistemele Dumneavoastra

Briliant Technologies Group este partener certificat Microsoft Dinamics, cu o larga experienta in implementare si sustinere pe piata a solutiilor de tip ERP.