Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Centre de Comanda si Control

Centre de Comanda si Control Centrele de Management al Traficului (TMC), operatiunile de Control al Traficului Aerian (ATC), Autoritatile Portuare, Sistemele de Management al Transportului, Centrele de Comanda si Control Video si Securitate, Camerele de Control pentru Generarea si Distributia Energiei precum si alte tipuri de centre de comanda si control au cunoscut recent evolutii tehnologice majore.
 
Cantitate de informatii prezentata si procesata de catre operatori poate deveni coplesitoare in lipsa instalarii unor echipamente tehnologice performante, cu capacitate de procesare si stocare croite special pentru fiecare aplicatie.
 
Iar pentru a beneficia de avanatajele acestor tehnologii noi si impresionante este absolut necesar ca designul camerei de control sa fie adecvat si consolele sa fie corecte din punct de vedere ergonomic.
 
O camera de control cu design adecvat si console ergonomice poate maximize confortul si eficienta operatorilor, ceea ce se reflecta intr-o productivitate marita si mai putine greseli.
 
Briliant Technologies Group ofera consultanta, dotari si servicii complete pentru realizarea centrelor de comanda si control, indiferent de marimea si complexitatea acestuia.
 
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!