Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Managementul Flotelor Auto

Managementul Flotelor Auto

Sistemul de urmarire a autovehiculelor prin GPS se adreseaza firmelor care doresc sa isi gestioneze cat mai eficient propria flota auto.

Prin monitorizarea flotelor auto se urmareste:

  • reducerea consumului de combustibil si stoparea furturilor
  • prelungirea duratei de viata a autovehiculului prin responsabilizarea soferilor
  • sporirea timpilor de raspuns in cazul unor intarzieri sau solicitari
  • monitorizarea activitatii agentilor de vanzari / distributie
  • eficientizarea rutelor si a timpilor de alocare a curselor
  • eliminarea kilometrilor parcursi in interes propriu
  • controlul si managementul riguros al flotei auto
  • reducerea si eliminarea timpilor morti

Managementul flotelor auto presupune un program de gestiune parc auto unde va gestionati flota auto si afacerea de transport. La numai un click distanta aveti informatii despre autovehicule, piesele din stoc si valoarea acestora, costurile cu intretinerea fiecarui autovehicul, consumurile autovehiculelor, costul pe kilometru a acestora si o serie de rapoarte care ajuta in luarea deciziilor si a unui management eficient in ceea ce priveste parcul auto.

In orice afacere aveti nevoie de control instantaneu asupra flotei dumneavoastra.
Ce stare are fiecare vehicul? Care este activitatea soferului de interventie? Care este cea mai buna cale pentru eficienta interventiei flotei auto?
Managementul flotelor auto ofera managerilor date exacte si in timp real, pentru a face mai inteligente deciziile de afaceri.
Gestionati eficient soferii! Dispecerul poate verifica numele soferului la pornire / oprire, timpul de interventie, orele suplimentare efectuate, costurile de combustibil, precum si monitorizarea vitezei.