Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Managementul Parcarilor

Managementul Parcarilor Compania Briliant Technologies Group implementeaza sisteme de parcare profesionale, construite si gandite impreuna cu parteneri arhitecti si proiectanti din domeniu, reusind astfel sa ofere estetica, fiabilitatea si performanta dorita.
 
Experienta numeroaselor proiecte desfasurate in acest domeniu ne-au condus la varietatea de sisteme pe care le punem la dispozitia clientilor precum si la avantajele pe care le oferim in relatia noastra de colaborare:
  • implementare, montaj si punere in functiune a tuturor sistemelor comercializate;
  • consultanta tehnica de specialitate si urmarirea proiectului in toate fazele sale;
  • o echipa de ingineri specialisti care sustin orice proiect cu documentatie si cunostinte tehnice de ultima ora;
Este esential sa se gaseasca cel mai bun echilibru intre performante si costuri pentru a organiza in mod optim resursele existente, gasind cea mai buna solutie efectiv proportionala cu cerintele.
 
Solutia Briliant Technologies se adreseaza: parcarilor publice sau particulare, pentru birouri, hoteluri, targuri si exapozitii, centre de sport, cladiri, aeroporturi, gari, super-marketuri si magazine, cladiri pentru conferinte, cinematografe, teatre, discoteci, muzee, evenimente culturale, depozite, locuri religioase, etc.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor nostri specialisti!