Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Pontaj si Control Personal

Pontaj si Control Personal Sistemele de pontaj electronic sunt foarte utile compartimentelor de personal sau de contabilitate din toate firmele active si mai ales acolo unde se lucreaza in schimburi.
 
Briliant Technologies Group implementeaza sisteme moderne de pontaj electronic, dintre care promovam urmatoarele variante:
 
Sistem de pontaj cu cartela de proximitate
  • in acest caz sunt folosite cartele de proximitate care pot fi personalizate cu poza si datele de identificare ale utilizatorului.
  • Aplicatia software este facil de utilizat, dispunand de avantaje multiple din care amintim exportul fiselor de pontaj individual direct in programul de salarizare al companiei, se pot urmari una sau mai multe locatii prin intermediul interfetei Web de care dispune aplicatia software
  • Sistemul poate fi integrat su sistemul de supraveghere video pentru a se putea obtine fotografii sau filmari din momentul efecturaii pontajului
Sistem de pontaj prin identificare biometrica (Amprentare Digitala)
  • prin intermediul sistemului de identificare biometrica (cu amprente) se asigura identificare unica si in deplina siguranta a personalului angajat, inlocuind cu succes sistemele clasice de identificare prin intermediul cardurilor si eliminand astfel posibilitatea pierderii, distrugerii sau transmiterii cardurilor.
  • operatiunile de inrolare si identificare se fac cu ajutorul unor cititoare de amprenta special concepute pentru a putea comunica cu sistemul centralizat software avand o rata foarte mica de erori, asigurand in acest fel fluiditatea procesului de identificare si marcaj la punctele de pontaj.
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor specialisti Briliant Technologies Group!