Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Detectie Efractie

Detectie Efractie Divizia de Securitate a Briliant Technologies Group vine sa completeze gama de aplicatii in curenti slabi, cu solutii de securitate si competente de afaceri in segmente de piata variate (rezidential, comercial, zone industriale si militare, constructii, institutii bancare, institutii medicale si de alimentatie publica). Probabilitatea sa existe o tentativa de intrare prin efractie intr-un imobil in care este instalat un sistem de alarma este foarte mica. Cu certitudine ca dumneavoastra, afacerea sau familia dumneavoastra veti beneficia de mai multa siguranta, in urma instalarii unui sistem de alarma . Sistemul de alarma va detecta din timp orice incercare de intruziune si va alerta in timp util fortele de interventie.
 
Caracteristici:
  • armarea totala (cand nu exista persoane in imobil) asigura protectia tuturor zonelor
  • armarea partiala (cand exista persoane in imobil) asigura protectia anumitor zone
  • avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie
  • avertizarea dispeceratelor firmelor de paza
  • memorie de evenimente in ordine cronologica
  • autonomie ridicata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica
Sistemele de detectie efractie au in componenta:
  • centrala de efractie
  • detectori: contacte magnetice, detectori PIR, detectori de geam spart, bariere cu IR, etc.
  • elemente de alarmare: sirene, flash-uri, apelatoare telefonice
Armarea si dezarmarea sistemelor astfel concepute se poate face prin telecomanda radio sau prin introducerea unui cod la o tastatura. Modul de operare si complexitatea vor depinde de unitatea centrala folosita.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor specialisti Briliant Technologies Group!