Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Detectie Incendiu

Detectie Incendiu Sistemele de detectie si alarmare la incendiu sesizeaza conditiile de declansare a incendiului si scurgerii de gaze, limiteaza, intr-un cuvant, riscul producerii pagubelor si, nu in ultimul rand, diminueaza valoarea primei de asigurare.
 
Functionalitatea sistemelor de detectie si alarmare la incendiu:
  • Controleaza in permanenta detectoarele instalate in fiecare din incaperile cladirii, la toate etajele.
  • In momentul aparitiei unui eveniment la unul sau mai multe detectoare, acesta va fi luat la cunostinta de catre centrala de incendiu, care va declansa avertizarea sau preavertizarea la dispozitivele de semnalizare acustica si, eventual, va actiona automat trapele de evacuare, lifturi etc.
  • Semnalizeaza optic si acustic pe panoul frontal al centralei evenimentele aparute (detectia fumului, aparitia unor defectiuni la cablurile sau echipamente instalate).
Sistemele de detectie a incendiului si alarmare la incendiu au in componenta:
  • centrala de incendiu
  • detectori de fum si / sau temperatura
  • butoane de urgenta pentru declansarea imediata a alarmei
  • dispozitive de avertizare acustica (sirene) si optica (flash-uri).
Legislatia in vigoare impune reguli de amplasare a detectorilor in functie de materialele inflamabile aflate in incinta si forma spatiului respectiv.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor specialisti Briliant Technologies Group!