Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Sisteme Integrate

Sisteme Integrate Sistemele de securitate integrate cumuleaza functii din cadrul sistemelor de control acces si pontaj, antiefractie, antiincendiu, supraveghere video, inclusiv controlul altor tipuri de sisteme ce functioneaza in aceeasi incinta, cum ar fi iluminatul de urgenta, climatizarea sau incalzirea, acoperind astfel cvasitotalitatea atributiilor de securizare si organizare functionala a unei cladiri.
 
Functionalitatea maxima de care beneficiem prin intermediul acestui sistem este refelectata de suita de functii ce conduc catre stabilitate in functionare si arhitectura flexibila cu posbilitati multiple de extindere ulterioara.
 
Metodologia de proiectare modulara permite proiectarea unui sistem perfect adaptabil necesitatilor clientului, atat din punct de vedere tehnic (securitate, controlul accesului, controlul iluminatului, temperaturii si al celorlalte utilitati ale cladirii, gestionarea parcarilor auto, etc.), cat si din punctul de vedere al costurilor implicate.
 
Sistemele integrate sunt scalabile, se constituie intr-o investitie pe termen lung, evitand astfel necesitatea inlocuirii sistemului pe masura ce apar noi cerinte de securitate, control acces si automatizari.
 
Pregatirea profesionala de ultima ora, experienta semnificativa in domeniu precum si varietatea de echipamente testate si implementate in piata, permit specialistilor din echipa Briliant Technologies sa propuna solutia optima, perfect adaptata pentru orice spatiu rezidential sau comercial, in domeniul privat, guvernamental, educational, bancar si industrial pentru oricare din sistemele de securitate sustinute.
 
Pentru a va oferi solutia completa in acord cu necesitatile dumneavoastra va rugam sa va programati pentru o evaluare gratuita din partea inginerilor specialisti Briliant Technologies Group!