Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Instalare si Punere in Functiune

Instalare si Punere in Functiune Instalarea si punerea in functiune a sistemelor este un factor determinant pentru modul de functionare in timp a sistemului. De aceea, Briliant Technologies acorda o importanta deosebita acestui proces, asigurandu-se ca este indeplinit de specialisti cu experienta, care inteleg importanta si implicatiile muncii lor.
 
Compania Briliant Technologies este avizata de catre Inspectoratul General de Politie pentru proiectarea, instalarea, punerea in functiune si serviceul sistemelor de securitate profesionale (sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie efractie, sisteme de control acces) si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta in vederea instalarii, punerii in functiune si serviceul sistemelor de detectie si avertizare la incendiu.
 
Deasemenea angajatii companiei sunt avizati de catre unitatile in cauza pentru desfasurarea activitatilor de instalare si punere in functiune, avand cunostinte complete dobandite in urma cursurilor de specialitate pentru fiecare domeniu in care activeaza: IT, Securitate, Audio – Video, Management si Control, etc.
 
In cursul procesului de instalare si punere in functiune se desfasoara urmatoarele actiuni:
  • Realizarea cablarii sistemelor
  • Montarea echipamentelor
  • Adaptarea documentatiei la situatia concreta din teren
  • Reglajul, programarea si punerea in functiune a echipamentelor
  • Testarea si predarea catre beneficiar a sistemelor functionale