Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Management de Proiect

Management de Proiect Briliant Technologies abordeaza managementul proiectului din perspectiva unicitatii si singularitarii fiecarui proiect in parte. Inainte de a ajunge la management, proiectul in sine este gandit ca un instrument prin care se creaza produse distincte, unice, particularizate. Dupa aceasta faza, intervine stiinta managementului, care asigura acoperirea de catre consultantii Briliant Technologies a realizarii in intregime a unui proiect. Actiunile specifice de coordonare, monitorizare si evaluare au ca scop principal asigurarea implementarii proiectului in concordanta cu obiectivele acestuia, cu termenele limita si cu resursele stabilite prin contract.
 
Executia activitatilor specifice este asigurata de echipa de proiect iar coordonarea executiei este responsabilitatea managerului de proiect. Obiective urmarite indeaproape de consultantii Briliant Technologies in procesul realizarii managementului de proiect se axeaza pe implementarea efectiva si eficienta a proiectului; derularea optima a acestuia; obtinerea rezultatelor estimate; asigurarea coordonarii functionale, strategice si comunicationale intre pachetele de lucru; asigurarea standardelor de calitate si respectarea principiilor etice pe parcursul implementarii proiectului, precum si evitarea riscurilor si identificarea rapunsurilor adecvate pentru riscurile care ar putea aparea pe parcursul implementarii unui proiect.
 
Pentru realizarea optima a managementului de proiect, consultantii Briliant Technologies isi structureaza activitatea pe mai multe paliere, fiecare activitate in parte conducand la efectul propus. Planificarea este foarte importanta pentru incadrarea in timpul de lucru stabilit, de aceea, inca de la inceput, consultantii planifica, pe baza graficului de desfasurare a activitatilor, datele de livrare si datele livrabilelor.
 
In realizarea managementului de proiect, Briliant Technologies respecta durata si costurile necesare derularii proiectului, asigura o implementare eficienta si efectiva a acestuia si intretine o comunicare optima intre echipa de proiect a beneficiarului si autoritatea contractanta.