Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Training si Instruire

Training si Instruire Fructificarea la maxim a resurselor unui sistem este conditionata de buna cunoastere a functiilor acestuia. Prin urmare, instruirea beneficiarului este un pas obligatoriu in desavarsirea proiectelor implementate.
 
Toate sistemele instalate de Briliant Technologies sunt explicate in detaliu beneficiarului, in cadrul unor sesiuni de training ce survin atat in urma punerii in functiune a sistemelor furnizate de Briliant Technologies cat si in urma cererilor de scolarizare emise de catre client.
 
Echipa care efectueaza scolarizarea este formata deopotriva din tehnicieni si manageri de sistem, pregatiti si dornici de a transmite toata informatia necesare clientului, astfel incat sesiunile de scolarizare sa fie cat mai scurte si la obiect si sa respecte modul de lucru impus de catre beneficiar.
 
Tinand cont de faptul ca sistemele oferite si instalate de Briliant Technologies fac parte din patrimoniul companiilor o perioada lunga de timp, in care schimbarile de personal sunt aproape inevitabile, se asigura sesiuni de training si rescolarizare pentru personalul nou incorporat, la cererea beneficarului sau stabilite prin contract periodic.