Noutati
noutati
Iluminat
arhitectural
Sisteme speciale de iluminat arhitectural pentru exterior si interior cu schimbatoare de culoare pentru hotel-uri, mall-uri, parcuri, cladiri de birouri, lacase de cult, institutii publice...
citeste mai mult...
studii de caz
Parking Management
Sisteme complete de management al parcarilor incluzand plata cu casierii automate si manuale, contorizare locuri libere, directionare, sisteme de acces pe baza de abonament...
citeste mai mult...
Fonduri europene

Analiza video si vocala

Analiza video si vocala

Analiza video

Protectia unui obiectiv incepe la nivelul perimetrului, pentru a tine posibilele pericole departe de infrastructuri critice, mai ales unde perimetrul este singura linie de aparare contra intrusilor. Deasemenea una dintre prioritatile personalului de management al securitatii o reprezinta mentinerea unor cheltuieli lunare scazute.
Cu ajutorul sistemelor de analiza video, personalul necesar pentru a securiza un perimetru scade foarte mult reusind intr-un termen relativ scazut sa amortizeze o astfel de investitie si sa o transforme intr-un profit pe termen lung.

Sistemele oferite de catre XDVISION pot oferi si analiza de comportament oferind un surplus sistemului de supraveghere video, ea putand functiona ca un perimetru virtual sau ca o imbunatatire a nivelului fizic de protectie perimetrala.

Analiza video are ca obiectiv detectia intrusilor in infrastructuri critice. Aceasta poate sa ia mai multe forme, cum ar fi trecerea granitei pentru a intra in perimetru, miscarea intr-o zona no-man-zone sau aruncarea unui obiect peste gard.

Datorita experientei acumulate in ultimii 8 ani, va putem oferi consultanta necesara pentru ca infrastructura dumneavoastra sa fie intotdeauna in siguranta.

Prin intermediul inginerilor calificati XDVISION, compania noastra va poate oferi echipamentele si solutia de integrare in infrastructura noua sau existenta.

Analiza voce

Compania noastra ofera echipamente si software adecvat necesitatilor institutiilor abilitate pentru a efectua cercetari.
In acest sens oferim solutii de ultima generatie pentru a putea efectua urmatoarele operatiuni:

  • inregistrarea discutiilor, cum ar fi din sali de judecata, declaratii din sectiile de politie etc
  • identificarea vorbitorilor cu ajutorul componentelor biometrice unice din voce
  • autentificarea si analiza inregistrarilor cu scopul detectiei de falsificare
  • clarificarea si aplicarea de filtre la inregistrari

Va rugam sa ne contactati pentru o lista completa a solutiilor pe care le putem oferi asigurand totodata adaptarea lor la necesitatile dumneavoastra.